I december måned giver jeg advents-tilbud for et mini-fødselshoroskop for Dkr. 500, – Horoskopet er inclusive håndtegnet horoskopbillede, lige til at hænge op på væggen, 5 computerbilleder
af dit horoskop (radix med aspekt, radix uden aspekter, radix med aspekter til MC, radix med aspekter til Ascendant, radix med aspekter til Måneknude, samt radix med aspekter til Chiron).

Tydningen er en original tydningstekst på 15-20 sider, hvor jeg går ind på følgende:

-lidt om din nuværende livsfase. Det er ikke ligegyldigt, hvor i livet, du befinder dig. Jeg kommer ind på det konkrete tidspunkt i livet, du befinder dig, med dets udfordringer og perspektiver.

-lidt om dit fødselstidspunkt – Jeg indleder med en kort beskrivelse af dit fødselstidspunkt, udfra en årstidsmæssig betragtning. Jeg har beskæftiget mig intensivt med årstidernes rytmer – og har en fornemmelse for den energi, der er knyttet til de forskellige dage i året. Hver dag har sin egen stemning!

-lidt om dit horoskopbillede- blot ved at betragte et horoskops grafiske udseende kan vi lære lidt om dets indehaver! Den dygtige astrolog lægger ikke alene mærke til planeternes placering, han/hun observerer også, om områder i horoskopet står tomme, om planeterne er placeret i en bestemt halvdel eller fjerdedel af horoskopet, om der er specielle planet-figurer i horoskopet, og om planeterne samlet set danner mønstre og konfigurationer, der kan være af betydning for tolkningen.

-Måne, Sol og ascendant i dit horoskop. Disse tydningsparametre danner en hierakisk form, som muliggør individuation. Individuation handler om at frigøre sig fra uhensigtsmæssige mønstre og bevæge sig ind i en klarere bevidsthed, eksemplificeret med bevægelsen fra barndommens Måne, som ofte kan vare ved helt op i voksenalderen –  til en voksen, solar bevidsthed, der knytter sig til Solen. Ascendanten muliggør realisationen af en højere energi, idet den er istand til at fokusere det, du er her med.

-Måneknudeaksen i dit horoskop. Endvidere vil jeg – som en ekstra bonus til dig – komme ind på den såkaldte Måneknudeakse i dit horoskop sidst i denne analyse. Det gør jeg, fordi denne akse ofte rummer nøglen til en forståelse af hele horoskopet.

Alt dette for Dkr. 500, -!

bestil via denne hjemmeside eller direkte til min mail: astropeuten1909@gmail.com

PS denne horoskoptype er forbeholdt voksne klienter.

0 Comments

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 Lars Thor Smith Website by  Virtuous Circle

Kontakt

Vi er ikke omkring lige nu. Men du kan sende os en email, og vi kommer tilbage til dig, så snart som muligt.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?