Den progressive Månecyklus er alle tiders astrologiske vejrbarometer på udviklingen af vort følelsesliv gennem tilværelsen. For ligesom alt andet er også vort horoskop i bevægelse, og selv om du har Månen stående et bestemt sted i horoskopet, så er det ikke ensbetydende med, at du ikke følelsesmæssigt er i udvikling.

I løbet af den progressive Månecyklus´ 28 år gennem hele Dyrekredsen oplever vi, at vi følelsesmæssigt går igennem 12 følelses-aspekter, der til sammen danner en helhed. Man kan derfor sige, at vi efter 28 år har forudsætninger for at nå en balance, rent følelsesmässigt, som er resultatet af, at vi har gennemlevet en hel cyklus. Dette ser man ofte afspejlet i menneskers individuelle biografi.

Det er af denne grund, at 28-års alderen danner en overgang til den større modenhed, der indtræder, når Saturn har gået sin første runde, omkring 29-30-års alderen. Dette er en overgang fra ungdommen til voksenlivet, fra den periode, hvor barndom og ungdommens Månekræfter afløses af Sol-bevidsthed – solare kræfter, der gør os istand til at møde omverdenens skiftende krav og indtryk med en moden, selvstændig tankegang. Denne proces kaldes i psykologien for INDIVIDUATION, og psykoterapi består i at frigøre de solare kræfter fra de uhensigtmæssige mønstre, der kan være grundlagt i barndom og ungdom, og som oftest er forbundet med Månen i horoskopet.

Har du lyst til at få checket dit følelsesmæssige stemningsbarometer i løbet af dit liv, både mhp udviklingen tidligere i dit liv og fremadrettet igennem de næste mange år, så tilbyder jeg i maj måned et specialhoroskop til en nedsat pris af Dkr. 500. –

Dette horoskop omfatter Månen i dit fødselshoroskop, med henblik på Månens position i hus og tegn og den Månefase, du er født i, progressive Månes position i fortid og fremtid, samt den progressive Månefase (forholdet mellem progressiv Måne og progressiv Sol) nu og i de kommende år. Jeg lægger endvidere et såkaldt “sidste Nymåne inden fødsel”-horoskop, som kan virke oplysende omkring din arv, og den skæbnemæssige fortid, der har bestemt dig, de issues, du har med via den familie og slægt, du er født ind i. Bestil via denne hjemmeside.

 

1 Comment
 1. Kell Ivan Thygesen 2 years ago

  Hej Lars
  Jeg vil gerne prøve månefase-horoskopet.
  Jeg er nu ved både skelsår og alder og vil for det obligatoriske tilbageblik over et levet liv gerne have inspiration / en nøgle til forståelse af et individuelt spor med månen som alter ego og omdrejningspunkt. Den har med sin fremskudte position på ascendenten bragt mig gennem mangfoldige faser. Det vil helt sikkert være med til at give et perspektiv, som jeg måske kan bruge aktivt denne gang.
  Første gang jeg studerede astrologien lavede jeg ca 100 radix-horoskoper for venner og bekendte, og måtte erkende at de sagde mig en del, men jeg kunne ikke formidle dette på en tilfredsstillende måde ud over at få personen turned på til selvstudier.

  Efter knapt et år lavede jeg mit første – og sidste – progressive horoskop. Det viste at jeg netop stod på tærsklen til en 2- 3 årig periode med 5 markante aspekter involverende Sol, Måne og Mars. En 5 dobbelt dosis af livskraft, som blev startskud til en dannelsesodysse bagom livet i Plutos verden.

  Et par år efter læste jeg om hinduastrologi i en publikation af Sephariel og fandt her en helt forbløffende livscyklusprogression, men alt blev sat på stand-by efter jeg meldte mig ind på Rudolf Steiner Seminaret i Skanderborg i 1980.

  Du fortæller bare hvor jeg skal sende pengene, og vil da se frem til at høre mere om resultatet.

  Mvh Kell Ivan Thygesen

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

©2020 Lars Thor Smith Website by  Virtuous Circle

Kontakt

Vi er ikke omkring lige nu. Men du kan sende os en email, og vi kommer tilbage til dig, så snart som muligt.

Sending

Log in with your credentials

Forgot your details?